Web Analytics Made Easy - Statcounter

ا توجه به برنامه استراتژیک بانک خاورمیانه که فعالیت منطقه‌ای و بین‌المللی را جزو اهداف اصلی خود مد نظر دارد؛ استفاده از نام مصطلح و جهانی Middle East گویاترین و قابل درک‌ترین معادل برای " خاورمیانه" است و عبارتی مانند Khavarmianeh به هیچ عنوان گویا و قابل فهم برای مخاطبان نیست. به گزارش پول نیوز، بانک خاورمیانه توسط گروهی مجرب از بانکداران، مدیران اقتصادی و صاحبان صنایع و بر اساس تحلیل‏‌های کارشناسی از وضعیت نظام بانکی کشور و فرصت‏‌های پیش رو تاسیس شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هیات موسس در نیمه دوم سال ۱۳۸۷، برنامه عملیاتی خود را برای تاسیس بانک خاورمیانه آغاز نمود.   پس از کسب مجوز‌های لازم از شورای محترم پول و اعتبار و پذیره نویسی عمومی، طی چهار روز در خرداد ۱۳۹۱ پذیره نویسی تکمیل و سرمایه اولیه بانک به میزان چهار هزار میلیارد ریال توسط اشخاص حقیقی و حقوقی تامین شد. سپس در مهر ۱۳۹۱، جلسه مجمع عمومی موسس بانک خاورمیانه برگزار گردید و ضمن تایید اساسنامه و صورت‏‌های مالی، اعضای هیات مدیره توسط سهامداران انتخاب و فعالیت بانک خاورمیانه به صورت رسمی آغاز شد. با توجه به پیش بینی سودآوری مناسب، سهام بانک در دی ماه سال ۱۳۹۱ در فرابورس عرضه شد. از تاریخ ۲۵ اسفند ۹۳، سهام بانک خاورمیانه وارد بازار بورس تهران و با استقبال قابل توجهی روبرو شد.
عبارت Middle East اصطلاحی است که از سال ۱۸۵۰ میلادی بین کشور‌های اروپایی رایج شد و در حال حاضر در تمامی کشور‌های جهان، منطقه‌ی میان دریای مدیترانه تا کشور هند را به این نام می‌شناسند. کشور‌های عرب زبان معادل "الشرق الاوسط" و در زبان پارسی معادل " خاورمیانه " را برای آن استفاده می‌کنند. این سه اصطلاح نام شناخته شده جهانی این منطقه است و صرفا ترجمه لفظی این نام نیست.   درست مانند اصطلاح Persian Gulf که به منظور معرفی خلیج همیشگی پارس و Caspian Sea برای دریای خزر در ادبیات رسمی ایران و جهان استفاده می‌شود و صرفا ترجمه و یا واگویه نام آن‌ها نیست. با توجه به برنامه استراتژیک بانک خاورمیانه که فعالیت منطقه‌ای و بین‌المللی را جزو اهداف اصلی خود مد نظر دارد؛ استفاده از نام مصطلح و جهانی Middle East گویاترین و قابل درک‌ترین معادل برای " خاورمیانه" است و عبارتی مانند Khavarmianeh به هیچ عنوان گویا و قابل فهم برای مخاطبان نیست. این روش نام‌گذاری در کشور‌های غیر انگلیسی زبان کاملا مرسوم است و بانک‌های سایر کشور‌های عرب منطقه و همچنین کشور‌های شرق آسیا نیز از معادل‌های قابل ادراک در زبان انگلیسی برای نام خود استفاده می‌کنند.
واژه خاور به معنای خورشید است و خورشید منبع انرژی، گرما و قدرت و نماد مناسبی برای اطمینان بخش بودن فعالیت‌های یک بانک است.   طرح لوگو از ۸ قسمت تشکیل شده است که هرکدام دارای سه شاخه است. در تمدن‌های کهن و در طرح‌های قدیمی ایران، خورشید به صورت هشت پر و در جهت‌های مختلف کشیده شده است. اما از طرف دیگر، این خطوط علاوه بر نمایش گرما و انرژی خورشید نمادی از چرخ، گردش مالی و سهولت فعالیت اقتصادی هم هست. هر کدام از هشت بخش شامل سه خط می‌باشد که از یک سو به نقطه واحدی می‌رسند و از سوی دیگر آزاد هستند.   با توجه به نام انگلیسی بانک که وجهه بین‌المللی دارد از حروف اول این عنوان نیز استفاده شده است. در واقع Middle East به معنای خاورمیانه، از دو حرف M و E تشکیل شده است که اگر زاویه نوشتن آن‌ها را یکسان کنیم، می‌بینیم که شکلی شبیه به یکدیگر پیدا می‌کنند. دایره سفید رنگ در سمت راست لوگو اشاره به محل طلوع خورشید دارد و رنگ نارنجی روشن هم به دلیل انرژی و شادابی که خورشید دارد، نشانه‌ای از فعالیت بانکی است.  

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: بانک مرکزی سیستم بانکی شبکه بانکی اقتصاد ایران بانک خاورمیانه بانک خاورمیانه بین المللی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۱۴۱۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مانع‌تراشی برای فعالیت تولیدکنندگان پذیرفتنی نیست

ایسنا/کرمانشاه نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمانشاه گفت: اگر فردی در استان برای تولیدکنندگان مشکلی بوجود آورده که روند کارشان را با چالش مواجه کند، حتما او را به مردم معرفی خواهم کرد.

 حجت الاسلام‌ والمسلمین‌حبیب الله غفوری، امروز(۸ اردیبهشت) در دیدار با نمایندگان جامعه کارگری و کارفرمایی کرمانشاه به مناسبت بزرگداشت هفته کارگر، با بیان اینکه ایران اسلامی بعد از پیروزی انقلاب اسلامی از سوی مستکبران عالم تحریم شده و روز به روز هم به تحریم‌ها اضافه می‌شود، افزود: تنها کشوری هستیم که پرچم استقلال و آزادی را در دنیا بلند کرده‌ و با عزت و اقتدار روی پای خود ایستاده‌ایم و اکنون در بخش‌های زیادی به خودکفایی رسیده‌ و به خودمان متکی هستیم.

غفوری با بیان اینکه امروز در عرصه‌های بسیار پیچیده در دنیا حرف برای گفتن داریم و به رغم تحریم‌ها از قدرت‌های اقتصادی منطقه هستیم، ادامه داد: خیلی‌ها یادشان هست که در سال آخر جنگ تحمیلی با کسری بودجه گسترده و تعطیلی بسیاری از صنایع مواجه بودیم، اما با تکیه بر توان داخلی و بدون کمک‌های بین‌المللی کار را شروع کردیم و به پیشرفت‌های خوبی هم رسیدیم.

غفوری در ادامه اشاره‌ای هم به نامگذاری امسال به نام سال «جهش تولید با مشارکت مردم» از سوی مقام معظم رهبری داشت و گفت: برای تحقق شعار سال لازم است مسئولین در هر منطقه و بخش، شهر، شهرستان و استانی با توجه به زیست بوم منطقه و اقتضائات آن پای کار آمده و برای تحقق شعار سال برنامه‌ریزی کاربردی داشته باشند.

 وی تاکید کرد: با توجه به موقعیت‌های استثنایی استان کرمانشاه در عرصه‌های مختلف از جمله اقلیم چهار فصل و نیز همجواری با کشور عراق، باید در جهت تحقق شعار سال اقدامات راهبردی در استان انجام شود تا هم نرخ بیکاری استان کاهش یابد و هم اینکه کرمانشاه به عنوان یک استان مرزی بتواند سهم خود را در توسعه کشور ایفا کند.

غفوری اشاره‌ی هم به گلایه‌مندی تولیدکنندگان از برخی مسئولین استانی و نیز بروکراسی اداری پیچیده داشت و گفت: از ابتدای ورودم به کرمانشاه با تعدادی از تولیدکنندگان مواجه شده‌ام که مدعی شده‌اند برای انجام امورات خود  در دستگاه‌های اجرایی استان با مشکل مواجه می‌شوند که اصلا پذیرفتنی نیست.

وی با بیان اینکه مانع‌تراشی سر راه فعالیت تولیدکنندگان به هیچ عنوان پذیرفتنی نیست، عنوان کرد:  اگر فردی در استان برای تولیدکنندگان مشکلی بوجود آورده که روند کار آنها را با چالش مواجه کند، حتما او را به مردم معرفی خواهم کرد.

غفوری در ادامه با اشاره به تفاوت نگاه‌ها به نیروی کار در کشور ما با سایر نقاط دنیا، اظهار کرد: دنیا به نیروی کار و کارگر به عنوان یک ابزار نگاه می‌کند و تا حدی برای نیروی کار احترام قائل است که منافع نظام سرمایه‌داری را با خود به همراه داشته باشد که این نگاه در اسلام به هیچ عنوان وجود ندارد. در ایران اسلامی هم به تاسی از آموزه‌های دین اسلام به جامعه کارگری به عنوان نیرو و اساس کار نگاه می‌شود و حفظ کرامت انسانی بیش از هرچیز دیگری در اولویت است.

غفوری تاکید کرد: در هیچ جای دیگری در دنیا توجه به کرامت انسانی در حد و اندازه‌ای که در کشور ما برای کار و کارگر وجود دارد، دیده نمی‌شود و مایه افتخار است که کارفرماها در نشست‌های استانی و ملی بیش از اینکه به مسائل مربوط به کارفرمایی ورود کنند، دغدغه کارگران را دارند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • مانع‌تراشی برای فعالیت تولیدکنندگان پذیرفتنی نیست
  • فیلم/ کودکان همچنان در بانک اهداف بمباران‌های غزه
  • آیا اعراب در مقابل ایران، هوای اسرائیل را دارند؟
  • تاکید بر جذب منابع پایدار و افزایش سهم بازار محور همایش بررسی عملکرد و تبیین اهداف واحدهای بانک ملی ایران در سال ۱۴۰۳
  • متلاشی شدن ۴۵۴ باند تبهکاری در ترکیه در ۱۰ ماه گذشته
  • اجلاس امنیتی سن‌پترزبورگ؛ فرصتی برای تبیین اهداف ایران بعد از «وعده صادق»
  • روسیه واشنگتن را به کاهش سطح روابط تهدید کرد
  • روسیه دارایی‌های بزرگترین بانک آمریکایی را مسدود کرد
  • دارایی‌های بزرگترین بانک آمریکایی در این کشور مسدود شد
  • نهادینه کردن عدالت آموزشی از اهداف مجموعه مدارس «صدرا» است