Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از چابک آنلاین، دریکسال گذشته،پاندمی کرونا یک شتاب دهنده برای تقویت بیشتر تغییر در پرداخت دیجیتال جهانی بوده است.

اکثرکشورها سیستم های پرداخت آنی را توسعه داده اند ، اما همه آنها متمرکز بر سطح داخلی هستند.

 برای انجام این کار در سطح بین المللی ، باید قابلیت همکاری وجود داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آینده پرداخت ها در امارات متحده عربی 

رییس سیستم های پرداخت در بانک مرکزی امارات متحده عربی، به این نکته اشاره کرد که هر زمان در مورد نوآوری درپرداخت صحبت می کنید ، باید موضوع اصلی ایمنی را که در کنار این مزایا ساخته شده بررسی کنید.  

اوبریک،تعادل بین تقاضای مشتری ، نوآوری و مقررات را برجسته کرد: "مشتریان اکنون نمی خواهند از ابزارهای پرداخت سنتی استفاده کنند، بلکه می خواهند از تلفن های هوشمند و فن آوری های نوآورانه خود استفاده کنند. ". 

درعین حال ، نهادهای نظارتی باید این مقررات را با تنظیم مقرراتی که از نوآوری حمایت می کنند ، تسهیل کنند.

آنها باید بتوانند بین مراقبت از مصرف کننده و تسهیل در نوآوری در این صنعت تعادل برقرار کنند.

اوبریک گفت: "یک بانک مرکزی ، قبل از طراحی یک سیستم یا تلاش برای هدایت بازار به سمت یک جهت خاص ، باید اطلاعات کافی برای تصمیم گیری را داشته باشد."

"اگر ما داده های قابل اعتماد، استاندارد و کاملی از صنعت نداشته باشیم، قطعا این مساله در تصمیم گیری در رابطه با فرایندهای مبارزه با پولشویی تاثیر گذار خواهد بود. 

آینده پرداخت ها در کویت

محمد البلوشی ، رییس پرداخت گروه عملیاتی بانک ملی کویت، خاطرنشان می کند که سن کم جمعیت این کشور عامل دیجیتالی کردن پرداخت ها است.

البلوشی گفت: "60 درصد از جمعیت کویت زیر 30 سال است." 

"آنها بسیار اهل فناوری هستند و دوست دارند از تلفن های هوشمند خود استفاده کنند ؛راحتی ، قابلیت اطمینان بودن و سرعت برای آنها بسیار مهم است." 

در بانک کویت در حال دیجیتالی کردن برخی از فرایندهای خود هستیم ، به ویژه برای شرکت ها. 

یکی از بزرگترین چالش های ما در کویت این است که مشتریان حقوقی خود را به سمت استفاده از کانال های دیجیتال خود سوق دهیم. 

وی خاطرنشان کرد:وجود زیرساخت های ملی برای حمایت از کانال های پرداخت دیجیتال به منظور حمایت از حرکت به سمت یک جامعه بدون پول مهم است.

رییس پرداخت گروه عملیاتی بانک ملی کویت افزود، کویت یک پروژه بلند پروازانه سیستم پرداخت ملی را برای دور شدن از استفاده پول نقد هدایت می کند. 

آینده پرداخت ها در خاور میانه

علاوه بر برنامه های ملی جداگانه برای دیجیتالی کردن پرداخت ها ، یک ابتکار منطقه ای که به این جریان پیوسته است نیز وجود دارد.

"بونا" یک پلت فرم چند جانبه برای پرداخت های مرزی متعلق به صندوق پول عرب است که در یک سال گذشته برای جهان عرب و فراتر از آن فعال شده است.

فیصل هیجاوی ، مدیر ارشد توسعه و استراتژی تجارت در بونا ، توضیح داد: "همزمان با شروع پرداخت های داخلی درزمان واقعی ، تقاضای مشتری به سمت داشتن تجارب مشابه در پرداخت های برون مرزی پیش رفته است." 

"اگر بلافاصله و با هزینه بسیار کم و به روشی امن می توانیم پرداخت داخلی را ارسال کنیم ، چرا نتوانیم هنگام پرداخت برون مرزی همین کار را انجام دهیم؟

این یک درگاه واحد به سوی بانک ها و منطقه است که می تواند به صدها بانک در منطقه و حتی فراتر از آن برسد. این سیستم عامل به بانک ها این امکان را می دهد تا تجربه ای مشابه در زمان واقعی، امن و کم هزینه را که امروز در سطح داخلی از آن لذت می برند ، در سطح برون مرزی به مشتریان خود ارائه دهند." 

با تغییر در دنیای پرداخت که در اینجا وجود دارد ، بانک ها باید سریعاً با جدیدترین فن آوری مطابقت داشته باشند ، نه تنها برای حفظ ارتباط با مشتریان بلکه برای رشدخودشان.

پربیننده ترین نماد ۱ شرکت بیمه‌ای در بازار سرمایه به رنگ سبز درآمد نماد ۳ بانک و موسسه اعتباری در تالار شیشه‌ای سبزپوش شد ارزش تجاری شرکت‌های بیمه‌ای برتر جهان ۳۰ میلیارد دلار افت کرد سه دستور کار مهم برای همکاری صندوق نوآوری و سندیکای بیمه گران صادر شد

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: نظام بانکداری جهانی پرداخت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۴۹۷۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سهمیه یک‌هزار و ۷۰۰ واحدی میاندوآب در طرح نهضت ملی مسکن

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی، محمدرضا رضایی، در دومین جلسه شورای تأمین مسکن شهرستان میاندوآب اظهار کرد: دولت عزم راسخی برای تأمین مسکن اقشار کم‌برخوردار دارد.

وی افزود: افزایش سهمیه شهرستان میاندوآب از یک‌هزار و ۲۰۰ واحد مسکونی به یک‌هزار و ۷۰۰ واحد، بیانگر توجه ویژه دولت به مناطق محروم و روستاییان است.

معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان میاندوآب گفت: تسهیلات خوبی توسط دولت سیزدهم برای به‌سازی و مقاوم‌سازی مساکن روستایی با سود ۲۳ درصد درنظر گرفته است که تنها پنج درصد از سود این تسهیلات توسط اشخاص پرداخت می‌شود و ۱۸ درصد باقی مانده نیز توسط دولت پرداخت می‌شود.

رضایی تصریح کرد: در زنجیره پرداخت تسهیلات مساکن روستایی تعداد معرفی شده به بانک‌ها زیاد، اما تعداد عقد قرارداد و تسهیلات پرداخت شده به مراتب کمتر است.

وی با بیان اینکه هستند کسانی که باوجود معرفی به بانک پیگیر موضوع نشده و تشکیل پرونده نداده‌اند، تأکید کرد: بنیاد مسکن موظف است، طی دو هفته نسبت به تعیین تکلیف معرفی‌شدگان، سنجش میزان رضایتمندی معرفی‌شدگان از بانک‌های عامل و اعلام گزارش کامل از مراجعه نداشتن برای تشکیل پرونده و عقد قرارداد اقدام و راهکار مناسبی برای شناسایی و رفع مشکل ارائه دهد.

رضایی ادامه داد: هدف شورای تأمین مسکن باید حفظ و افزایش سهمیه در به‌سازی و مقاوم‌سازی مساکن روستایی باشد، انتظار داریم بانک‌های عامل با دید تسهیل‌گرانه نسبت به دریافت ضمانت پرداخت عمل و تابع قوانین باشند.

معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان میاندوآب خاطرنشان کرد: شهرستان میاندوآب با پوشش ۵۵ درصدی معرفی شدگان برای اخذ تسهیلات، تعداد سهمیه و عملکرد بانک‌های عامل رتبه نخست استان را کسب کرده که اقدامی ارزنده و شایسته تقدیر است.

دیگر خبرها

  • برات الکترونیکی رونمایی شد | جزئیات و اعلام آمادگی دو بانک برای استفاده از برات الکترونیکی
  • هدایت نقدینگی به‌سمت صنایع پایین‌دست نفت، اشتغال‌زایی و سودآوری به‌ همراه دارد
  • استفاده از ابزار‌های نوین در کنترل نظام بانکی کشور
  • سفته الکترونیکی بانک کشاورزی، نسل جدید خدمات بانکی
  • سهمیه یک‌هزار و ۷۰۰ واحدی میاندوآب در طرح نهضت ملی مسکن
  • صدور نخستین برات الکترونیکی توسط شبکه بانکی
  • نخستین برات الکترونیکی صادر شد
  • صدور نخستین برات الکترونیکی تامین مالی زنجیره توسط شبکه بانکی
  • نخستین برات الکترونیکی تامین مالی زنجیره تامین توسط شبکه بانکی صادر شد
  • صدور نخستین برات الکترونیکی تامین مالی زنجیره تامین