Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر عامل شرکت شاد چین نگین خاورمیانه با بیان اینکه من برای فعالیت خود در حوزه لبنی از خوزستان به استان همدان مراجعه و در اینجا اقدامات کردم گفت:بانک ملی در اقدامی قابل توجه تولید کنندگانی که به هر دلیلی نتوانستند اقساط خود را پرداخت کنند به شرط اجاره و تملیک به تولید کنندگان واقعی اهدا کرده تا هر طور شده چرخ های تولیدی بچرخد اما در حال حاضر معاونت غذا و درمان به بهانه بیماری کرونا جلسات ستاد تسهیل را خیلی دیر برگزار می کند و روی خوشی به تولید کنندگان نشان نمی دهد

مدیر عامل شرکت شاد چین نگین خاورمیانه  با بیان اینکه من برای  فعالیت خود در حوزه  لبنی از خوزستان به استان همدان مراجعه و در اینجا اقدامات کردم گفت:بانک ملی در اقدامی قابل توجه تولید کنندگانی که به هر دلیلی نتوانستند اقساط خود را پرداخت کنند به شرط اجاره و تملیک به تولید کنندگان واقعی اهدا کرده تا هر طور شده چرخ های تولیدی بچرخد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پریسا آقا خانی با بیان اینکه محصول لبنی این شرکت برای نخستین بار در خاورمیانه تولید می شود،اظهار کرد : محصولی را که در شرکت تولید می کنیم حدود ۳۸ سال است از کشورهایی چون سنگاپور و مالزی وارد ایران می شد.

 

وی با بیان اینکه در حال حاضر  علاوه بر تامین نیاز کشور برخی از محصولات را صادر می کنیم،تصریح کرد: محصول را به کشورهای مختلفی  چون عراق، لبنان،افغانستان ک پاکستان صادر می کنیم.

 

این تولید کننده افزود: از سال ۱۳۹۶یک سری اقلام بعنوان کالاهای غیرضروری شناخته شد مثل برخی خوراکی های لوکس که ورودشان به کشور ممنوع شد

وی با بیان اینکه با همکاری بانک ملی و شرایط اجاره به شرط تملک  این شرکت به ما  واگذار شد،عنوان کرد:خوشبختانه مسئولین استان همدان حمایت خوبی  از واحد کردند و یقینا اگر ما این واحد را در خوزستان افتتاح می کردیم این سطح از حمایت شامل حال ما نمی شد چرا که در خوزستان صنایع پتروشیمی باعث شده است که به صنایع کوچک تولیدی توجهی  نشود

 

آقا خانی گفت: با پیش پراخت اولیه توانستیم نصب دستگاهها را شروع کنیم که در تسریع کار بسیار مثبت بود و در گرفتن محوز ادارات هم ادارات مختلف چون صنعت و معدن و غذا و دارو کمک کردند.

*بهره مندی شرکت از افراد رای باز زندان

وی با اینکه  خوشبختانه مردم تا بحال استقبال خوبی از محصول کرده اند،اظهار کرد:   در  ابتدای فعالیت خودازافراد رای باز زندان و کسانی که آسیب دیده اند برای پرسنل استفاده کردیم تا بنحوی کمک کرده باشیم

 

وی گفت:ظرفیت تولیدی بالایی داریم و با دو شیفت کاری از پرسنل توانستیم ظرفیت ها را بالا ببریم و مشتریان را جذ ب کنیم ، به دنبال توسعه هستیم هر چند فضای کمی داریم و سخت گیری های مجوز از یک سوباعث کند شدن کارها شده است.

 

آقاخانی  با بیان اینکه به دنبال راه اندازی خط های دیگرهستیم تا افراد بیشتری را مشغول به کار کنیم،گفت:این محصول شیر تغلیظ شده یا شیر عسلی است که بیشتر در کافه ها و قنادی ها معمولا استفاده می شود.

 

این تولید کننده گفت: افتخار می کنم که توانستیم محصولی را که خیلی روند تولید آن سخت است به بازار ارائه دهیم چرا که حتی لبنی های بزرگی چون کاله و پگاه هم این محصول را تولید نکردند چون درصد آزمون و خطای بالایی دارد.

 

وی با بیان اینکه  بانک ملی در احیای واحد تولیدی تعامل بسیار خوبی داشتند ،اظهار کرد:ما  اقساط معوقه داشتیم و کمک کردند تا پرداخت شد و شاید اگر در شهر خودم خوزستان بودم تا این حد حمایت نمی شدم.

 

وی ادامه داد: قیمت صادرات بسیار پایین است و فقط برای تامین سرمایه در گردش صادر میکنیم چرا که صادرات پول نقد را وارد مجموعه می کند و با آن می توان مواداولیه را تامین کرد، وگرنه سودریالی در صادرات نداریم.

 

وی با بیان اینکه ۴۵٪محصول تولیدی شکر است گفت: متاسفانه صنعت و معدن   حواله می دهند و چک هم قبول نمی کنند.

آقاخانی با اشاره به قطعی های مکرر برق گفت: یکساعت  قطعی برق خسارت زیادی به واحدهای تولیدی می زند مثلا امروز باید ۹تن بار می زدیم که قطعی برق باعث شد ۳ تن بار بزنیم.

وی با بیان اینکه جلسات ستاد تسهیل خیلی دیر تشکیل می شود،گفت:معاونت غذا و دارو اصلا روی خوشی به تولید کنندگان نشان نمی دهد به طوری که اصلا  بررسی نمی کند که پرونده ها چه نواقصی دارند.

وی بیان کرد: در شرکت شاد چین نگین خاورمیانه ۳۶ نفر مَشغول به کار هستند و به استانهای آذربایجان، کرمان، خوزستان، ایلام، مازندران، تهران و البرز ارسال می کنیم.

محمد رحیمی موقت رییس شعبه مرکزی همدان در جمع خبرنگاران با بیان اینکه  این شرکت به اسم شرکت زاگرس شیر براساس مجوزی که داشتند در حوزه لبنی فعالیت کردند،اظهار کرد:  در سال ۱۳۸۶بنگاه های زود بازده با تسهیلات ۱۲ درصد کار را شروع کردند که متاسفانه این واحد تولیدی نتوانست اقساط را پرداخت کند و ناچار به تملیک واحد شدیم و در قالب اجاره به شرط تملیک و ۶ ماه تنفس واحد تولیدی را واگذارکردیم.

 

وی ادامه داد: بانک ملی همیشه در حمایت از بخش تولید پیش قدم بوده است و هر واحد تولیدی فعال را نه تعطیل و نه تملیک می کند.

 

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: واحد لبنی بانک ملی تولید کنندگان واحد تولیدی بانک ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۳۸۰۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشنهادی برای تداوم اجرای طرح شیر مدارس

در حالی که طرح رایگان شیر مدارس بعد از سال‌ها توقف در اجرا در سال تحصیلی جاری با دستور رئیس جمهور اجرایی شد؛ اما تولیدکنندگان محصولات لبنی از تاخیر در پرداخت تعهدات ابراز گلایه می‌کنند و برای حل مشکل پیشنهاداتی ارائه داده‌اند.

سید محمدرضا بنی طبا - سخنگوی انجمن صنایع فرآورده های لبنی - در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به اجرای طرح رایگان شیر مدارس گفت: این طرحی که بعد از سال‌ها توقف با دستور مستقیم رئیس جمهور اجرایی شد یکی از خدمات خوب دولت بود که انتظار می رود همه دستگاه ها در اجرای درست آن کوشا باشند.

بنی طبا با اشاره به اینکه طرح شیر رایگان مدارس در برنامه هفتم مصوب شده و امیدواریم این طرح در سال آتی تحصیلی تداوم داشته باشد، گفت: می‌دانیم دولت در تامین منابع و توسعه طرح به تمام مقاطع تحصیلی با مشکل مواجه است و بر همین اساس پیشنهاد صنایع لبنی این است که تامین منابع طرح از محل مالیات بر ارزش افزوده کارخانه‌هایی که در این طرح مشارکت دارند، تامین شود.

سخنگوی انجمن صنایع لبنی ضمن گلایه از کندی روند انجام تعهدات گفت: علی رغم همکاری بسیار خوب و پیگیرانه وزارت آموزش و پرورش و نیز تصویب منابع در کمیسیون تلفیق اما گزارش‌هایی که از تولیدکنندگان دریافت کرده‌ایم حکایت از آن دارد که مطالبات حدود ۳۰۰ تولید کننده در این طرح منتظر تصمیم سازمان برنامه و بودجه و ریاست این سازمان قرار دارد.

بنی طبا با اشاره به اینکه تولیدکنندگان خود تعهداتی نسبت به دامداران و تامین کنندگان شیرخام دارند، عنوان کرد: بخشی از مطالبات مرحله اول توزیع شیر رایگان انجام شده، اما مراحل بعدی با وجود انجام تعهدات از سوی تولیدکنندگان هنوز در پیچ و خم تصمیمات دولتی و بروکراسی اداری است و این در حالی است که هر روز تاخیر در انجام تعهدات منجر به کاهش انگیزه تولیدکنندگان برای مشارکت در این طرح خواهد شد.

سخنگوی انجمن صنایع لبنی با اشاره به اینکه تولیدکنندگان در اجرای این طرح با کمترین حاشیه سود ورود کردند و وزارت آموزش و پرورش هم همکاری بسیار خوبی در اجرا و پیگیری مطالبات تولیدکنندگان داشته خواست هر چه زودتر نسبت به تخصیص منابع قانونی مصوب اقدام و شعار حمایت از تولید را در عمل نشان داده شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بهره برداری از ۲۱ تصفیه خانه در واحد‌های تولیدی استان همدان
  • حمایت معاونت علمی از طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی
  • رسیدگی قضایی به مشکلات ۲۶۲ واحد تولیدی خوزستان
  • رسیدگی به مشکلات حقوقی ۲۶۲ واحد تولیدی خوزستان
  • پیشنهادی برای تداوم اجرای طرح شیر مدارس
  • اتصال ۱۲۶۸ واحد تولیدی و صنعتی به شبکه سراسری گاز در کردستان 
  • شرکت چدن خوسف، نقش بسزایی در رونق خراسان جنوبی دارد
  • شرکت چدن خوسف، نقش به‌سزایی در رونق خراسان جنوبی دارد
  • ۱۲۶۸ واحد تولیدی و صنعتی کردستان به شبکه سراسری گاز متصل شدند
  • اعلام برنامه‌های بانک مرکزی برای ‎تامین مالی ‎تولید/ حمایت ۳۵۰ همتی با ابزارهای نوین