Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/همدان تعطیلی کارخانه‌ها و بیکار شدن تعداد زیادی از کارگران داستان آشنایی است که در سال‌های اخیر بسیار درباره‌اش شنیده‌ایم. مشکلات مالی، واردات بی‌رویه و عدم حمایت از واحدهای تولیدی از جمله مواردی هستند که در این سال‌ها به بیکار شدن کارخانه‌ها و بیکار شدن کارکنان دامن زد.

در میان این پیچ‌وتاب غم‌انگیز اما هنوز هم اتفاقاتی می‌افتد که نه تنها یک خانواده را از نان خوردن نمی‌اندازد بلکه راه را برای کسب رزق و روزی حلال هموار می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این راستا بانک ملی در اقدامی قابل تحسین به دنبال احیای واحدهای تملیک شده است. خبرنگاران همدان در قالب تور رسانه‌ای برای آشنایی با یکی از این واحدها از شرکت "شاد چین نگین خاورمیانه" که در شهرک صنعتی بهاران واقع است و فراز و فرود فراوانی در روند کار خود داشته است بازدید کردند.

مدیرعامل این واحد تولیدی که بانویی از دیار خوزستان است، با اشاره به اینکه برای شروع کار به واحدی نیاز داشتیم و باید در مدت زمان کوتاهی مجوزها را می‌گرفتیم، گفت: این محصول ۳۸ سال از کشورهای سنگاپور و مالزی وارد کشور می‌شد، در سال ۹۶ برخی از اقلام به عنوان کالای غیرضروری شناخته شدند و برای ثبت سفارش آن‌ها محدودیت ایجاد شد و ورود آنها به کشور ممنوع شد بنابراین تصمیم گرفتیم این واحد را راه‌اندازی کنیم و دنبال کارخانه گشتیم.

پریسا آقاجانی ادامه داد: پس از بررسی‌های فراوان در استان‌های مختلف واحد فعلی را پیدا کردیم و این واحد از همه نظر شرایط مناسبی داشت بنابراین توانستیم به راحتی در مدت زمان کوتاهی به کار مشغول شویم و واحد فوق با همکاری بانک ملی با شرایط اجاره به شرط تملک به ما واگذار شد و با پیش پرداخت اولیه نصب دستگاه‌ها را شروع کردیم.

وی با اشاره به اینکه در گرفتن مجوزها اداره‌هایی مانند صمت(صنعت، معدن، تجارت) و غذا و دارو همکاری خوبی با مجموعه داشتند، اظهار کرد: پس از اخذ مجوزها وارد بازار کار شدیم و به دلیل استقبال خوب از کالا و شرایط خوب بازار، این برند در مدت زمان کمتری جا افتاد و شناخته شد.

آقاجانی با بیان اینکه در حال حاضر ظرفیت واحد نسبت به قبل بیشتر شده است، مطرح کرد: در ابتدای کار در راستای حمایت از زندانیان، از این قشر آسیب دیده در مجموعه استفاده کردیم و توانستیم با همکاری سازمان حمایت از زندانیان نیروهایی را جذب کنیم.

وی شرح داد: همزمان با شروع کار به دلیل ممنوعیت واردات با خلاء بزرگی در بازار روبرو بودیم اما با دو شیفت کاری این خلاء را پر کردیم و مشتری‌ها جذب شدند، در حال حاضر در پی توسعه مجموعه هستیم اما با کمبود فضا مواجه‌ایم و از طرفی سخت‌گیری‌های برخی ادارات کار را مقداری مشکل کرده است اما تلاش می‌کنیم خط‌های تولید دیگری را نیز راه‌اندازی کنیم.

این بانوی موفق درباره محصول تولیدی مجموعه شاد چین بیان کرد: محصول واحد فوق، شیر تغلیظ شده شیرین یا شیر عسلی است که در قنادی‌ها، شیرینی فروشی‌ها و کافه‌ها استفاده می‌شود همچنین این محصول مصرف عام هم دارد اما هنوز در بین مردم شناخته شده نیست.

آقاجانی روند تولید این محصول را سخت دانست و گفت: اگر چه با آزمون و خطا به محصول نهایی رسیدیم اما جو دوستانه‌ای بر فضای کار حاکم است به عنوان مثال من هم پا به پای کارگرها در سالن کار می‌کنم از طرفی با نیت خیر قدم در این راه گذاشتیم و سرپرستی بانک ملی نیز مجموعه را حمایت کرد و در بازپرداخت قسط‌های معوقه همکاری خوبی داشت.

مدیرعامل مجموعه تولیدی شرکت شاد چین سرمایه‌گذاری ریالی این واحد را ۱۰ میلیارد عنوان می‌کند و معتقد است اگر در خوزستان این واحد تولیدی را راه‌اندازی می‌کرد به اندازه‌ای که در همدان از آن حمایت کردند، حمایت نمی‌شد. 

وی با اعلام اینکه شرکت شاد چین اولین و تنها تولیدکننده این محصول در خاورمیانه است، اظهار کرد: محصول مشابهی که از کشورهای دیگر وارد می‌شود دارای روغن پالم است اما کره‌هایی که ما استفاده می‌کنیم درصدی روغن پالم دارند به همین دلیل غلظت محصول داخلی در مقایسه با نمونه خارجی پایین‌تر است اما از نظر کیفیت هم رده با آن است.

آقاجانی در ادامه با بیان اینکه پایداری واحدهای این چنینی نیازمند حمایت واقعی ادارات است، مطرح کرد: اگر ورود قاچاقچیان که به راحتی و بدون مجوز فعالیت می‌کنند گرفته شود مشکلات زیادی حل می‌شود اما در حال حاضر مجبوریم قیمت تمام شده را پایین بیاوریم که مردم به دلیل قیمت کمتر به سمت محصول ایرانی گرایش پیدا کنند.

وی با اشاره به اینکه این محصول به کشورهای عراق، افغانستان، پاکستان و لبنان صادر می‌شود، ادامه داد: محصولات برای واردات و مصرف داخلی تفاوتی ندارد اما قیمت صادرات پایین است و هیچ سودی در آن نداریم و تنها به این دلیل که سرمایه در گردش خوبی را به صورت مقطعی تأمین می‌کند صادرات را انجام می‌دهیم.

مدیرعامل این مجموعه تولیدی با بیان اینکه استقبال از این محصول در همدان بسیار کم است، افزود: در حال حاضر با کمبود نیروی کار کاربلد و متخصص مواجه‌ایم و متأسفانه نیروها پس از مدتی کار کردن متوقع می‌شوند به عنوان نمونه این مجموعه از زندانی‌ها حمایت کرد اما با بی‌مهری از طرف آن‌ها روبرو شد.

آقاجانی با بیان اینکه ۳۷ نیرو به طور مستقیم با این مجموعه همکاری می‌کنند، تصریح کرد: در حال حاضر محصول فوق در استان‌های آذربایجان، کرمان، خوزستان، تهران، البرز، گیلان ، مازنداران و فارس عرضه می‌شود.

وی درباره خسارت‌های ناشی از قطعی برق در هفته‌های اخیر نیز گفت: قطعی برق ضرر زیادی به مجموعه زد به طوری که در زمان قطعی برق بلا تکلیف هستیم، پیش از قطعی برق روزانه ۹ تن محصول بسته‌بندی می‌شد اما پس از قطعی‌ها به سه تن رسید.

رئیس شعبه مرکزی بانک ملی همدان نیز در ادامه گفت: قبل از راه اندازی مجموعه فوق، شرکتی به اسم زاگرس شیر که بر اساس جواز تأسیس قرار بود در زمینه فرآورده‌های لبنی فعالیت کند در این واحد حضور داشت، به مجموعه قبل تسهیلات ۱۰ میلیارد ریالی در سال ۸۶ از محل بنگاه‌های زود بازده با نرخ ۱۲ و ۱۴ درصد پرداخت شد اما متأسفانه مجری به تعهدات خود عمل نکرد و بدهی معوق شد.

محمد رحیمی تصریح کرد: در نتیجه بانک ناچار به تملیک واحد شد و از آنجا که بانک‌ها و به ویژه بانک ملی اراده‌ای بر تملیک واحدهای صنعتی و بنگاه‌داری ندارد شرکت را در قالب اجاره به شرط تملیک با شش ماه تنفس، ۱۸ ماه بازپرداخت و ۹ قسط دو ماهه به مجموعه فعلی واگذار کرد.

وی با اشاره به اینکه دستورالعمل بانک ملی همواره در حمایت از تولید است، اظهار کرد: این شرکت با هدف احیای واحدهای تولیدی غیرفعال یا ملک تملیکی بانک با حداقل مبلغ به تولیدکننده واقعی واگذار شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی واحد تولیدی تولیدکننده اجاره به شرط تملیک حال حاضر راه اندازی قطعی برق بانک ملی شاد چین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۴۱۳۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گازرسانی به ۱۲۶۸ واحد تولیدی و صنعتی در کردستان

مدیرعامل شرکت گاز کردستان گفت: شرکت گاز استان کردستان ۱۲۶۸ واحد تولیدی و صنعتی مصوبه شورای اقتصاد را به شبکه سراسری گاز متصل کرده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان و به نقل از روابط عمومی شرکت گاز استان کردستان، احمد فعله‌گری اظهار کرد: اهمیت اصلی و واقعی گاز طبیعی با توجه به ارزش افزوده فراوان و قابلیت تبدیل به هزاران نوع کالای با ارزش اقتصادی در بخش صنعت به عنوان ماده اولیه یا منبع انرژی ظاهر می‌شود که می‌توان نیاز روزافزون به گاز برای تأمین انرژی و سوخت و همین‌طور ارز حاصل از فروش و صادرات برای سرمایه گذاری و راه‌اندازی صنایع مادر و زیربنایی در کشور و اندیشه تمرکز بخشیدن فعالیت‌های مرتبط با صنعت گاز را تقویت کرد.

وی با اشاره به اینکه یک هزار و ۸۹۲ واحد صنعتی استان مشمول قانون مصوبه شورای اقتصاد شدند، افزود: این تعداد واحد در مجموع سالانه مصرف کننده ۵۶ میلیون لیتر فرآورده‌های نفتی بودند که با برنامه‌ریزی مدون، تمام صنایع پرمصرف تا پایان سال جاری به شبکه سراسری گاز طبیعی وصل می‌شوند.

مدیرعامل شرکت گاز کردستان با اشاره به تعداد صنایع گازدار شده مصوبه شورای اقتصاد تا پایان فروردین، خاطرنشان کرد: تاکنون ۱۲۶۸ واحد تولیدی و صنعتی مصوبه شورای اقتصاد گازدار شده‌اند که با تحت پوشش قرار گرفتن این تعداد صنایع، سالانه در مصرف ۵۲ میلیون لیتر سوخت‌های مایع صرفه‌جویی می‌شود.

فعله‌گری ادامه داد: در سال گذشته ۱۰۰ واحد صنعتی به شبکه سراسری گاز طبیعی متصل شد که برای گازرسانی به این تعداد واحد صنعتی و تولیدی ۳۸ کیلومتر شبکه‌گذاری انجام شده است.

وی اضافه کرد: در حال حاضر با گازرسانی به ۱۲۶۸ واحد تولیدی و صنعتی که با حجم شبکه‌گذاری ۶۳۰ کیلومتر انجام گرفته است و با گازرسانی به این واحدهای تولیدی و صنعتی ۹۳ درصد حجم جایگزینی گاز طبیعی به جای سوخت‌های مایع محقق شده که در سال جاری با گازرسانی به اهداف پیش بینی شده این حجم جایگزینی به ۹۵ درصد افزایش خواهد یافت.

مدیرعامل شرکت گاز استان کردستان، بهره‌مندی واحدهای صنعتی از انرژی مطمئن و در دسترس را موجب افزایش تولید و اشتغال‌زایی پایدار دانست و گفت: با پروژه‌هایی که در بخش گازرسانی به واحدهای صنعتی فعال است تا پایان سال جاری تعداد دیگری از واحدهای صنعتی به چرخه مصرف کنندگان گاز طبیعی می‌پیوندند.

فعله‌گری افزود: در سال ۱۴۰۳ برنامه‌ریزی برای گازرسانی به ۴۰ واحد تولیدی و صنعتی صورت گرفته است که تا پایان فروردین، سه واحد صنعتی به صف مصرف‌کنندگان گاز طبیعی افزوده شد.

کد خبر 747814

دیگر خبرها

  • چهارمحال و بختیاری ۳۰ محصول صادرات‌محور دارد
  • جهش تولید با ورود شرکت‌های دانش‌بنیان ‌محقق می‌شود
  • برداشت ۱۳ هزار تن سیر از اراضی زارعی دزفول
  • برداشت ۱۳ هزار تن سیر در دزفول
  • بررسی آخرین وضعیت سیب ذخیره شده در سرد خانه های آذربایجان غربی
  • طرح به کارگیری زندانیان رای باز در واحد‌های تولیدی
  • طرح به کارگیری زندانیان رای باز در واحد‌های تولیدی ورامین
  • گازرسانی به ۱۰۰ واحد صنعتی در کردستان
  • بررسی و رفع مشکلات ۱۷ طرح تولیدی و صنعتی چهارمحال و بختیاری
  • گازرسانی به ۱۲۶۸ واحد تولیدی و صنعتی در کردستان